Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Ακαδημία Μπάσκετ στην "ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ"

Για ακόμη μία χρονιά η “ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ” παρέχει τη δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών να μάθουν σωστά το μπάσκετ, με τη λειτουργία της Ακαδημίας Μπάσκετ, σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, υπό άριστες συνθήκες μάθησης και καλλιέργειας των δεξιοτήτων τους.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου (10:00-12:00) θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για εγγραφές και πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στην Ηλιούπολη, Περικλέους 19 στο τηλέφωνο 2310658447, καθώς και στα τηλέφωνα των εφόρων 6936 973 789 & 6937 437 392.









Στην Ακαδημία Μπάσκετ της “ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ” παρέχονται στα παιδιά οι σωστές βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος από καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία, σε όσα από αυτά επιθυμούν και έχουν το ταλέντο, να κυνηγήσουν το όνειρό τους.




Προγράμματα
Τα παιδιά χωρίζονται σε τρία τμήματα (+1 τμήμα υποδοχής) με βάση την ηλικία και την περιοχή που διαμένουν και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα (Πέμπτη απόγευμα, και Σαββατοκύριακο πρωί), στο ΔΑΚ Ηλιούπολης, Περικλέους 19 (όπισθεν κολυμβητηρίου Ηλιούπολης) και (Παρασκευή απόγευμα, και Σαββατοκύριακο πρωί) στο ΕΑΚ Σταυρούπολης,  Καραολή και Δημητρίου 3 (όπισθεν Δημαρχείου).

Κόστος εγγραφής
Το κόστος εγγραφής είναι 25€, μόνο για την πρώτη χρονιά (όχι κάθε χρόνο) και στον μικρό αθλητή δίνεται μία στολή  και μία τσάντα προπονήσεων με τα χρώματα της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου