Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη των ακαδημιών στο Nick Galis Hall για τον αγώνα Άρης – Τρίκαλα BC

maskot-aris Η διοίκηση της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ εξασφάλισε τη δωρεάν είσοδο των αθλητών των Ακαδημιών στο Nick Galis Hall για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ του Άρη με τα Τρίκαλα BC, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015.

Για την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο θα χρειαστεί να δηλωθούν τα ονόματα στα 20141227_165153 γραφεία του Συλλόγου μέχρι το Σάββατο 31/10/2015.

Για κάθε τέσσερις αθλητές θα επιλεγεί ένα γονέας που θα τα συνοδεύσει. Προτεραιότητα έχουν οι γονείς με 2 ή και περισσότερους αθλητές εγγεγραμμένους στον Σύλλογο.

Οι συμμετέχοντες (μικροί & μεγάλοι) θα πρέπει να δηλώσουν μέχρι το Σάββατο 31/10/2015 τα παρακάτω*:

1. Ονοματεπώνυμο,
2. Όνομα πατρός και μητρός,
3. Διεύθυνση κατοικίας,
4. Αριθμός τηλεφώνου,
5. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.),
6. Ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή (μόνο για τους γονείς)


*Μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου έχει αλλάξει η διαδικασία για την έκδοση εισιτηρίων στα γήπεδα. Ειδικότερα από το νέο έτος, κάθε φίλαθλος που θα θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα, πρέπει να προμηθευτεί "Κάρτα Φιλάθλου".
Μέχρι την πρώτη του νέου έτους κάθε φίλαθλος δικαιούται, αλλά δεν υποχρεούται να έχει Κάρτα Φιλάθλου. Όσοι δεν επιθυμούν μέχρι την 01/01/2016 να βγάλουν την κάρτα, μπορούν να προμηθευτούν ονομαστικό και αριθμημένο εισιτήριο για να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους. Τι πρέπει να έχουν μαζί τους;
-- Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άδεια παραμονής και φυσικά το ΑΜΚΑ τους. Τα συγκεκριμένα έγγραφα είναι υποχρεωτικά.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου