Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Εξέταση αθλητών του Προπαιδικού και του Μίνι από καρδιολόγο

Όσοι αθλητές του Προπαιδικού και του Μίνι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 δεν εξετάστηκαν από την καρδιολόγο κα Όλγα Γουλή, παρακαλούνται να το δηλώσουν στους προπονητές τους.
Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός αθλητών, η καρδιολόγος θα μας επισκεφτεί σε ημερομηνία που θα καθοριστεί μετά την συλλογή των ονομάτων, ώστε να αποφευχθεί η μεμονωμένη επίσκεψη στο ιατρείο της γιατρού και η ταλαιπωρία των γονέων.
Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος 24/1/2016.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αθλητές που δεν έχουν δελτίο αθλητικής ταυτότητας (ΔΕΛΤΙΟ) και θα αγωνιστούν με καταστάσεις αγωνιζομένων αθλητών (ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ), δεν είναι δυνατή η εξέταση από γιατρό της επιθυμίας του αθλητή και θα πρέπει να εξεταστούν υποχρεωτικά από την καρδιολόγο κα Όλγα Γουλή.


Για κάθε αθλητή του Προπαιδικού και Μίνι που θα συμμετάσχει στα αντίστοιχα Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ (για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015-16), η έκδοση δελτίου υγείας (το οποίο θα ισχύει για ένα χρόνο) είναι υποχρεωτική
Κανένας αθλητής δεν μπορεί να εγγραφεί σε φύλλο αγώνος Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ χωρίς να παρουσιάσει το Δελτίου Υγείας.(Κόστος εξέτασης 5€.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου