Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης!

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό στο ΔΑΚ της οδού Περικλέους, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των αθλητών, των γονέων τους και φίλων του Συλλόγου, εκπροσώπων του Δήμου και της ΕΚΑΣΘ.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο αθλητής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιχάλης Λιάπης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και τον Χριστόφορος Σπυριδόπουλος πρόεδρος του σωματείου μέχρι το Νοέμβριο 2014, ο οποίος εξακολουθεί να  είναι μέλος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε η ομάδα του Ανδρικού.


Οι παρακάτω τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα φλουριά, καλούνται να περάσουν από τα γραφεία του Συλλόγου για να παραλάβουν τα δώρα τους:
Σαλαμπάσης Δαμιανός,
Σταμούλης Μιχάλης,
Καρτάλης Κωνσταντίνος,
Τετράδης Δημήτρης,
Παϊπάτης Αλέξανδρος,
Κουργιανίδης Βασίλειος,
Δημητράκης Δημήτριος.

Βιογραφικό ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ
Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου του 1995, αγωνίζεται ως γκαρντ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ε.Ο.Σταυρούπολης και από το 2009 βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής, ενώ παράλληλα με τις υποχρεώσεις του με την ανδρική ομάδα, ήταν βασικό στέλεχος και της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα μέλος και της Εθνικής ομάδας των εφήβων. Έχει αγωνιστεί επίσης και στην Εθνική ομάδα παίδων, της οποίας υπήρξε αρχηγός, ενώ συμμετείχε και στο Ευρωμπάσκετ παίδων που διεξήχθη το 2009 στην Τσεχία.
Κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ την 3η θέση του ελληνικού Πρωταθλήματος περιόδου 2013-14 και την 6η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 που διεξήχθη στην Κρήτη τον Ιούλιο του 2014.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου