Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

"Σεπτέμβριος όπως... πολιτισμός" στον Δήμο μας από 1/9 μέχρι 22/9

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ μας οργάνωσε και για τον Σεπτέμβρη, ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό ταξίδι – διάχυση του πολιτισμού που απλώνεται στις πλατείες, στις γειτονιές, στα θέατρα, στους ανοιχτούς χώρους, με έμφαση σε όλα τα είδη μουσικής, το χορό, το θέατρο, το θέατρο σκιών, την αφήγηση παραμυθιών, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας πετυχημένους θεσμούς και εγκαινιάζοντας από πέρυσι νέες θεματικές που η επιτυχία τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.


Καλλιτέχνες και Δημιουργοί που θα εκφραστούν, θα επικοινωνήσουν το έργο τους, θα ψυχαγωγήσουν και κυρίως θα εκπαιδεύσουν το κοινό.
Αφιερώματα στους Μάνο Χατζιδάκι, Νίκο Γκάτσο, Σταύρο Κουγιουμτζή, στους σπουδαίους Έλληνες συνθέτες και στον αδικοχαμένο γνωστό τραγουδιστή του Ποντιακού Ελληνισμού Θόδωρο Παυλίδη.                    
Ντόπιες δυνάμεις και τοπικές πολιτιστικές συνέργειες, αλλά και ενεργοποίηση της εξωστρέφειας, της διαφορετικότητας, μέσα από διεθνείς συναντήσεις και ανταλλαγές με όχημα τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και εγγυητή την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.



Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Ιωσήφ Αράπογλου κήρθξαηρύξουν την έναρξη των εκδηλώσεων, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο της Ευκαρπίας και η αυλαία του πληθωρικού προγράμματος θα πέσει στις 22 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας Βρύσης, στην Πολίχνη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου