Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Γεύμα στους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του ανδρικού παρέθεσε η διοίκηση του Συλλόγου - Παρών ο Δήμαρχος της πόλης μας - Φωτορεπορτάζ

Χθες το βράδυ η διοίκηση του Συλλόγου της "Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης", παρέθεσε γεύμα στο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του ανδρικού τμήματος, με αφορμή την συμπλήρωση τριών συνεχόμενων νικών (για δεύτερη φορά!) στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΚΑΣΘ.

Σε οικογενειακό κλίμα  συγκεντρώθηκαν στην γνωστή ψαροταβέρνα «Ο Ηλίας»  και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν εν όψη του αγώνα της Δ' φάσης του κυπέλλου με την Μαλακοπή Πυλαίας στο γήπεδο μας, την ερχόμενη Κυριακή.

Στο γεύμα παρευρέθηκε ο πρώτος πολίτης της πόλης μας κος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας ΠάντζηςΙωσήφ ΑράπογλουΔημήτρης ΑθάνατοςΔημήτρης ΛαλέςΧαρά Αμανατίδου και ο διευθυντής του τμήματος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ευστάθιος Αναστασιάδης.  

Ο Αρχηγός της ομάδας του ανδρικού Χρήστος Δουλγερίδης εκ μέρους του συλλόγου, δώρισε στον Δήμαρχο μία στολή του ανδρικού με το Νο1 και γραμμένο το όνομα του Δήμαρχου στην πλάτη. 

Ο Δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος από την έκπληξη που του επιφύλαξαν ευχαρίστησε για το δώρο, συνεχάρη για τις μέχρι τώρα επιτυχίες και ευχήθηκε στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της Διοίκησης του Συλλόγου, υγεία και επιτυχίες. 

Το Δ.Σ. της “Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης” ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, τους αντιδημάρχους και τον διευθυντή του τμήματος αθλητισμού που τίμησαν τον Σύλλογο με την παρουσία τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου