Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης!

Η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό (όπως κάθε χρονιά) στο ΔΑΚ της οδού Περικλέους, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των αθλητών, των γονέων τους, φίλων και χορηγών του Συλλόγου, εκπροσώπων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, όπως και της Δημοτικής Αρχής προεξάρχοντος του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Κίμων Σαραφίδης, ήταν εκείνος που "άνοιξε" την εκδήλωση, απεύθυνε χαιρετισμό, καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους. Αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου που δεν περιορίστηκαν μόνο στη συμμετοχή των αθλητών μας στα πρωταθλήματα και στην λειτουργία των τμημάτων υποδομών αλλά και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας και την κοινωνία.




Η κεντρική φιλοσοφία του σωματείου μας (συνέχισε) είναι τα παιδιά από τις αναπτυξιακές ομάδες μας  να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα. 











Ευχαρίστησε τους προπονητές των τμημάτων για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν και όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους που αγωνίζονται υπερήφανα με τη φανέλα της ομάδας.






Ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τόνισε ότι οι άνθρωποι του Συλλόγου αναζητούν πάντοτε την επικοινωνία μαζί τους τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις κοινωνικές δράσεις.


Αναφέρθηκε στις σημαντικότερες δράσεις της χρονιάς που πέρασε:
Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου:
  1. τα εστιατόρια ταχείας εστίασης ΜΑsiMΑ
  2. τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ
  3. το ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTO TECHNIK - Το ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  
  4. το CAFE ΚΥΤΤΑΡΟ
  5. το ασφαλιστικό γραφείο ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ
  6. την επιχείρηση ΧΕΜΠΕΚΙΔΗΣ AUTO GROUP, συνεργείο αυτοκινήτων
  7. το βουλκανιζατέρ SAFE TIRES
  8. την ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ψηφιακές επιγραφές
  9. το ξενοδοχείο PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη και ΑΙΓΛΗ στο Βόλο
  10. την NIKE
  11. την κα Γιούλη Ολγα καρδιολόγο
  12. τον κο Λίλτση Γεώργιο ορθοπεδικό
  13. τον κο Χρηστίδη Δημήτριο ορθοπεδικό
  14. τον κο Κεχαγιά Κωνσταντίνο σχεδιαστή της νέας εμφάνισης του Συλλόγου
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Γιάννης Γιαννούλης για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθόσφαιρας. Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα μοίρασε και αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές. 
















Επιταγή ύψους 850 ευρώ από δύο μικρούς αθλητές του Συλλόγου παραδόθηκε στον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο κο Λουκά Ίσαρη. Ήταν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον κουμπαρά κατά την διάρκεια των εορτών για το παιδικό χωριό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης βράβευσε τους αθλητές της που συνδύασαν την σχολική επίδοση με την αθλητική δραστηριότητα, και στις περασμένες πανελλαδικές εξετάσεις  κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας:  

Στέφανο Γκόζη, 
Καζαντζόγλου Μανώλη και Τσακίρη Δημήτρη.



Πέραν του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, μας τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Διαχείρισης Οχημάτων και Λαϊκών Αγορών Αθάνατος Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης και ο επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» Γιώργος Λίλτσης.





Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το φλουρί της βασιλόπιτας το "κέρδισε" ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης. Σαν δώρο παρέλαβε μία εικόνα του προφήτη Ηλία. 


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου