Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Γιορτή Ακαδημιών - Φωτορεπορτάζ

DSC06213
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον γιορτή των ακαδημιών το Σάββατο στις 12:30 στο ΔΑΚ Ηλιούπολης.     
Για άλλη μία χρονιά η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, ένδειξη επιβράβευσης όλης αυτής της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα στη πόλη μας.                                           Η συμμετοχή των αθλητών ήταν καθολική και η διάθεση για διασκέδαση από όλους ήταν εμφανής.

DSC06298
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ακαδημίας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του γηπέδου (καθαριότητας, συντήρησης, εξοπλισμού) από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κίμων Σαραφίδη, και δόθηκε η υπόσχεση-δέσμευση από τον Δήμαρχο ότι σύντομα αρκετά από αυτά θα βρουν λύση.






DSC06247Να ευχαριστήσουμε τον πρώην παίκτη της ομάδας μας Μιχάλη Κολογοσίδη (www.balloonia.gr) για την ευγενική χειρονομία του να μας προσφέρει τα μπαλόνια που κόσμησαν την εκδήλωση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου