Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Εξέταση των αθλητών του Προπαιδικού και Μίνι από καρδιολόγο και συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, το Σάββατο 28/11

HEART2 Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 ώρα 10:30 με 13:30 η καρδιολόγος κα Όλγα Γουλή θα βρίσκεται στο ΔΑΚ Ηλιούπολης για να εξετάσει τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ) της ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚ που θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ και τις αθλήτριες του ΕΟΣ που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά Μίνι της ΕΚΑΣΘ, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015-16.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Για κάθε αθλητή-τρια η έκδοση δελτίου υγείας (το οποίο θα ισχύει για ένα χρόνο) είναι υποχρεωτική. Κανένας αθλητής-τρια δεν μπορεί να εγγραφεί σε φύλλο αγώνος Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ χωρίς να παρουσιάσει το Δελτίου Υγείας.

Κόστος εξέτασης 5€.

Τονίζεται στους αθλητές ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος εξέτασης, ούτε θα επαναληφθεί η διαδικασία εξέτασης άλλη ημέρα.
Όσοι αθλητές-τριες δεν εξετασθούν το Σάββατο 28/11 θα πρέπει να επισκεφτούν την κα Γούλη στο ιατρείο της (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 90 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 2310254479) ή να επισκεφτούν γιατρό της επιλογή τους.


Όλοι πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια και να σταθούμε αλληλέγγυοι και αρωγοί.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται :

- Συσκευασμένα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης : ατομικά νερά, χυμοί, ατομικές συσκευασίες μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιών, ατομικές μαρμελάδες, βούτυρα, ζάχαρη, κονσέρβες, σταφίδες, ξηροί καρποί. 
- Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια, σαπούνι, σαμπουάν).

- Παιδικά είδη : Βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα σε σκόνη, παπούτσια – ρούχα, παιδικές αντιβιώσεις, κρέμες για συγκάματα, γάζες, ταλκ, πάνες, μωρομάντηλα, καροτσάκια, μάρσιποι, μπιμπερό, χαρτί, μαρκαδόροι, πλαστελίνες, ξυλομπογιές, κούκλες, λούτρινα και άλλα παιχνίδια που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν.


 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ 
ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
PROSFORA








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου