Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Family practice (Οικογενειακή εξάσκηση) με σύνθημα «Παίζουμε μπάσκετ με τα παιδιά μας για καλό σκοπό!» Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Το Σάββατο 28/11/2015 στις 10:30 (την ώρα της προπόνησης της Ακαδημίας 4) και 11:30 (την ώρα της προπόνησης της Ακαδημίας 3), θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των λιλιπούτειων αθλητών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 4 & 3 μαζί με τους γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος πλάι στα… "καμάρια τους", υπό την καθοδήγηση του head coach Παναγιώτη Ακριτίδη και των συνεργατών του Λευτέρη Κουργιαννίδη, Λευτέρη Γιαμουρίδη, Αλέξανδρου Ζλάκιου και Χρήστου Δούρτμε.

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Όλοι πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια και να σταθούμε αλληλέγγυοι και αρωγοί.


Συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται :


- Συσκευασμένα τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης : ατομικά νερά, χυμοί, ατομικές συσκευασίες μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιών, ατομικές μαρμελάδες, βούτυρα, ζάχαρη, κονσέρβες, σταφίδες, ξηροί καρποί. 
- Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια, σαπούνι, σαμπουάν).
- Παιδικά είδη : Βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα σε σκόνη, παπούτσια – ρούχα, παιδικές αντιβιώσεις, κρέμες για συγκάματα, γάζες, ταλκ, πάνες, μωρομάντηλα, καροτσάκια, μάρσιποι, μπιμπερό, χαρτί, μαρκαδόροι, πλαστελίνες, ξυλομπογιές, κούκλες, λούτρινα και άλλα παιχνίδια που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν.

Απαραίτητα: Καθαρά αθλητικά παπούτσια για λόγους υγιεινής, και αθλητική περιβολή.
‘Ώρα προσέλευσης: 15 λεπτά νωρίτερα (10:15).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου