Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Τουρνουά Μπάσκετ Milko 3 Χ 3 στο Δήμο Παύλου Μελά (28-29/4/2018): Ενημερωθείτε – Δηλώστε συμμετοχή!

Έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στο Τουρνουά Μπάσκετ Milko 3 Χ 3 που διοργανώνεται στο Δήμο Παύλου Μελά, το Σάββατο 28 (ώρα έναρξης 09:00 πμ) και την Κυριακή 29 Απριλίου (ώρα έναρξης 10:00 πμ), στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Σταυρούπολης, Οδός Πεσόντων Ηρώων, δίπλα στο Δημαρχείο Παύλου Μελά και απέναντι από το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά 3 με 3, Milko τουρνουά 3 με 3 πλέον, κάνει την εμφάνισή του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από το Βορρά ως το Νότο επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες γεμίζουν πάρκα, αυλές σχολείων, δρόμους και πλατείες. Το μπάσκετ προσφέρει μοναδικές στιγμές χαράς σε χιλιάδες παιδιά, και κάνει πιο ευχάριστα τα Σαββατοκύριακά τους, με παιχνίδι, άθληση και όμορφες εμπειρίες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά Milko 3 με 3, αλλά πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι χορηγοί (Milko, GSA, SPALDING) που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας και δίνουν στα παιδιά την επιβράβευσή τους τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.
Ακολουθήστε το μότο «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
•στο Τμήμα Αθλητισμού - Πολιτισμού, Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, τηλ. 2313302916
•ηλεκτρονικά στη σελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου