Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΟΑΕΔ: Αύριο η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Μέχρι αύριο (20 Απριλίου) μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων.
Μάλιστα, στη δημόσια πρόσκληση που δημοσιεύτηκε, επισημαίνεται,ότι αντικείμενο του προγράμματος είναι η επιδότηση δικαιούχων της παροχής που θα επιλεγούν κατόπιν μοριοδότησης, για τη διαμονή των παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ. Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15.06.2017 έως 03.09.2017.Τα παιδιά μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση, μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.


Η Σταυρούπολη Ένωση Καλαθοσφαίρισης στηρίζοντας τις παιδικές κατασκηνώσεις ‘’YUPI CAMP‘’, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, συμβάλλει στη διοργάνωση ενός ένα Basketball Camp από 2-9 Ιουλίου, για τα παιδιά του Συλλόγου αλλά και για τους φίλους τους, όπου θα συνδυάσουν μπάσκετ και διακοπές μαζί.

Αρκεί να συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση:


Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.oaed.gr/-/kataskenotiko-programma-etous-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου